Η BTC ΕIΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 │ TΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Βασική αρχή της BTC είναι να παρέχει στους σπουδαστές της την ευκαιρία να είναι ο εαυτός τους, να εκφράζονται και να εξελίσσονται. Η BTC δεν είναι απλώς μία σχολή αισθητικής, είναι ένα σπίτι.

Επιλέγοντας την BTC θα έχετε πρόσβαση σε:

  • Μαθήματα διαφορετικών κατηγοριών.
  • Έμπειρους καθηγητές.
  • Σύγχρονες εγκαταστάσεις & εξοπλισμό.
  • Ειδικά προνόμια αποκλειστικά για σπουδαστές.
  • Την ευκαιρία να δουλέψετε με τα μεγαλύτερα brands.
  • Μία οικογένεια στην οποία μπορείτε πάντα να επιστρέφετε.
  • Ο κάθε μαθητής αποφοιτώντας είναι έτοιμος να βγει στην αγορά εργασίας με μεγάλη εμπειρία στο τομέα του.

Οι μαθητές μας απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Με την εγγραφή, αποκτούν προνομιακές εκπτώσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα brands καλλυντικών, καθώς και στο e-shop μας. Οι πόρτες της BTC είναι ανοιχτές ακόμα και για μαθητές που έχουν αποφοιτήσει, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν διαλέξεις και συναντήσεις με τους καθηγητές, δωρεάν, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη περίοδος εγγράφων. Παρόλα αυτά, επειδή ο αριθμός των μαθητών για κάθε τμήμα είναι περιορισμένος , κάντε την εγγραφή σας εγκαίρως για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.

Τα τμήματα μας είναι ολιγομελή, με μέγιστο αριθμό τα 12 άτομα και 2 εκπαιδευτές ανά τμήμα. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι ο κάθε σπουδαστής λαμβάνει ξεχωριστή προσοχή και μπορούμε να φροντίζουμε καλύτερα τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε ένα.

Η πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών γίνεται κυρίως πάνω σε μοντέλα. Ορισμένες φορές οι μαθητές εξασκούνται ο ένας πάνω στον άλλο, όταν οι τεχνικές απαιτούν απόλυτη συγκέντρωση αλλά και όταν οι μαθητές πρέπει να νιώσουν σωστά το κάθε βήμα επάνω τους.

Στη BTC έχετε πρόσβαση σε όλα τα αναλώσιμα που θα χρειαστείτε , καθώς και στις μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών. Μαζί με τους καθηγητές , οι μαθητές επιλέγουν τα κατάλληλα εργαλεία και χτίζουν ένα ολοκληρωμένο kit για την αρχή της πορείας τους.

Επιπλέον , οι σπουδαστές μας επωφελούνται με έκπτωση σε διαφορά brands καλλυντικών και στο e-shop μας.

Φυσικά! Στην Beauty Training Center θα διδαχτείτε τα πάντα για τον κλάδο που σας ενδιαφέρει, ακόμη και αν δεν είχατε καμία επαφή με το αντικείμενο έως τώρα.

Ο στόχος μας είναι να χτίσουμε από το μηδέν έναν επιτυχημένο επαγγελματία.

Ναι. Η Beauty Training Center μετά το πέρας των σπουδών σας και τις επιτυχημένες εξετάσεις, σας δίνει πιστοποίηση η οποία είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι σπουδαστές δίνουν εξετάσεις πρακτικής σε τεχνικές που έχουν διδαχθεί.

Εάν το εκπαιδευτικό προσωπικό μας κρίνει πως δεν είστε έτοιμοι ακόμα να βγείτε στην αγορά εργασίας, παρέχουμε μια μικρή παράταση στον κύκλο σπουδών, περίπου δύο εβδομάδων, χωρίς καμία επιβάρυνση στο κόστος της φοίτησης . Στην BTC, βασικός μας στόχος είναι να δημιουργούμε 100% έτοιμους επαγγελματίες οι οποίοι θα φύγουν από εμάς και θα βγουν στην αγορά εργασίας.

Η BTC χάρη στο ευέλικτο πρόγραμμα διδασκαλίας που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα σε άτομα που δουλεύουν πλήρες ωράριο ή μένουν σε διαφορετική περιοχή/πόλη να μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα τις ώρες και ημέρες που τους εξυπηρετούν.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΠΙΣΩ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας