Η BTC ΕIΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 │ TΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ADVANCED MAKEUP COURSE

To ADVANCED MAKE UP course είναι ένα τρίμηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης που απευθύνεται στους ήδη επαγγελματίες makeup artists, οι οποίοι θέλουν να εξελίξουν τις τεχνικές τους και να δημιουργήσουν εξεζητημένα μακιγιάζ που θα γίνουν viral στα Social Media και τα account τους hot spot για τους beauty λάτρεις και μη!

BRIDAL EXPERT MAKEUP COURSE

Το BRIDAL EXPERT MAKEUP course είναι ένα τρίμηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης, που απευθύνεται σε αρχάριους και σε ήδη επαγγελματίες makeup artists. Το συγκεκριμένο course θα σας μάθει πως να δημιουργείτε excitement μέσα από το bridal μακιγιάζ. Θα σας μάθει πως το μακιγιάζ δεν είναι απλά ένα μακιγιάζ, αλλά θα γίνει μια εμπειρία ζωής για την νύφη σας! Μέσα από αυτό το course δεν θα είστε απλά μια makeup artist θα είστε o Expert Βridal Μakeup Αrtist!

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα εκπαιδευτείτε πάνω σε όλες τις βασικές και σύγχρονες τεχνικές του μακιγιάζ. Το εξάμηνο αυτό πρόγραμμα διδάσκεται στο τμήμα της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Δράμας και παρέχει στους σπουδαστές όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να ξεκινήσουν την καριέρα τους στη κοινότητα του μακιγιάζ.

MASTER MAKEUP COURSE

Η Εκπαίδευση Pro της BTC αποτελεί ένα ετήσιο πρόγραμμα που διδάσκεται στο τμήμα της Αθήνας. Με την παρακολούθηση του προγράμματος, οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να εντρυφήσουν στο επαγγελματικό μακιγιάζ και στις εφαρμογές του σε διάφορους χώρους του θεάματος.

ARTOFHAIR

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα διδαχτείτε πως θα επιτύχετε με αρμονία το απόλυτο Look. Θα λάβετε τις γνώσεις που θα σας ξεχωρίσουν στο χώρο της ομορφιάς και θα σας εκτοξεύσουν στην κορυφή των Social Media. Θα αποκτήσετε γνώσεις σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές. Θα γνωρίζετε να διαχειρίζεστε όλους τους τύπους μαλλιών και σχήματα προσώπου, όλα τα εργαλεία καθώς και τα προϊόντα.

ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ

Το εννιάμηνο πρόγραμμα κομμωτικής διδάσκεται στο τμήμα της BTC στη Δράμα και περιλαμβάνει όλες τις πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις, από τεχνικές κουρέματος, βαφή και χτενίσματα, έως τα χαρακτηριστικά του δέρματος, της τρίχας και το σχήμα του προσώπου.

ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Τρίμηνο πρόγραμμα στο τμήμα της Δράμας, στο οποίο οι σπουδαστές διδάσκονται όλες τις σύγχρονες τεχνικές της ονυχοπλαστικής, προκειμένου να γίνουν επαγγελματίες μανικιουρίστ.

BARBER

Πεντάμηνο πρόγραμμα στο τμήμα της Δράμας το οποίο περιλαμβάνει τα πάντα για την ανδρική κόμμωση και γενειάδα. Οι σπουδαστές που θα επιλέξουν το πρόγραμμα barber θα μάθουν σε βάθος το αντικείμενο και θα είναι 100% έτοιμοι για το δικό τους κουρείο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ BROW

Αποκτήστε ένα ξεχωριστό επάγγελμα που θα σας προσφέρει άμεσα εισοδήματα. Ως Brow Master θα αποκτήσετε γνώσεις σε διάφορες τεχνικές όπως σχηματισμός φρυδιών, Brow Tint, Brow lift και έχοντας στο πλευρό σας την πολυβραβευμένη εταιρεία Elan. Το πρόγραμμα διαθέτει θεωρητικό και πρακτικό κομμάτι και διδάσκεται σε Αθήνα και Δράμα.

WORKSHOP

Το πιο περιζήτητο και δημοφιλές πρόγραμμα μετεκπαιδεύσεως που εδώ και χρόνια συγκεντρώνει επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ένα πρόγραμμα με μεγάλη λίστα αναμονής που αλλάζει όλη την κοσμοθεωρία των επαγγελματιών ανεξαρτήτως των χρόνων εμπειρίας τους.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΠΙΣΩ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας