Η BTC ΕIΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 │ TΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

29

Νοεμβρίου 2023

LILIT SIMONYAN

Η μοναδική make up artist LILIT SIMONYAN που ξεχώρισε με το έργο της στον κόσμο του μακιγιάζ, πέρα από τα καθηλωτικά make up looks, θα μας δείξει τον δικό της τρόπο που τραβάει βίντεο και φωτογραφίες και με ποιον τρόπο επιλέγει το υλικό για τα Social Media.

13

Ιουνίου

2023

SIGNATURE BRIDAL LOOKS

Ένα πρωτοποριακό Masterclass x Workshop που σίγουρα δεν έχετε ξαναζήσει!

Τα Masterclasses/Workshops που τόσο περιμένατε, επιστρέφουν αναβαθμισμένα τόσο σε γνώσεις όσο και σε εμπειρίες.

Για πρώτη φορά σε Masterclass Workshop παντρεύεται η τέχνη του μακιγιάζ με τον κόσμο του marketing και των πωλήσεων σε party vibes για κλείσιμο!

28-30

Μαΐου

2023

VALERY PIMINOVA

Η απόλυτη makeup artist VALERY PIMINOVA που άλλαξε τα δεδομένα στο μακιγιάζ, έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά στο Beauty Training Center!

13-17

Μαΐου

2024

ABDULLAEVA RENATA

Η πρώτη δασκάλα μακιγιάζ της αγαπημένης μας Victoria Grosu αποκλειστικά στο Beauty Training Center.

H Renata Abdullaeva με εμπειρία 22 χρόνων στο χώρο του μακιγιάζ, έχει την δική της σχολή, είναι διεθνής εκπαιδεύτρια και έχει κερδίσει το χρυσό βραβείο ΟMC.

Το Beauty Training Center by Victoria Grosu είναι συνυφασμένο με την ποιότητα και την υψηλή αισθητική, οπότε και αυτό το Masterclass θα είναι μία μοναδική, ξεχωριστή αλλά και συναισθηματική εμπειρία για όλους μας..!!!

19-22

Μαρτίου

2024

ILONA VINCHO

Η απόλυτη Makeup Artist ILONA VINCHO έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά στο Beauty Training Center να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στο χώρο του μακιγιάζ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΠΙΣΩ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας