Η BTC ΕIΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 │ TΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Συχνές Eρωτήσεις - La Maison De Victoria

Επιλέγοντας την υπηρεσία του La Maison θα μπορείτε να νοικιάσετε τον χώρο μας, σε όποια από τις 3 πόλεις σας εξυπηρετεί (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα) για να εξυπηρετήσετε τα ραντεβού σας!

1ο βήμα > εγγραφή, 2ο βήμα > επιλογή πακέτου, 3ο βήμα > αγορά

4ο βήμα >  Calendar (επιλογή πόλης, κατοχύρωση ραντεβού)

Για να αλλάξετε την ώρα του ραντεβού σας θα πρέπει να προβείτε στην ενότητα κρατήσεις (που βρίσκεται πάνω δεξιά στο κύριο menu του site) να ακυρώσετε το συγκεκριμένο ραντεβού και να το καταχωρήσετε εκ νέου στο calendar! Προσοχή! Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αλλαγή ώρας με την πελάτισσα βεβαιωθείτε πως είναι διαθέσιμη η νέα μέρα/ώρα που επιθυμείτε να ορίσετε! Στην περίπτωση του πακέτου ΡΑΝΤΕΒΟΥ (1 κράτηση) επικοινωνήστε με την γραμματεία ώστε να σας καθοδηγήσει σχετικά!

Στην περίπτωση που έχετε αυτήν την πληροφορία νωρίτερα θα πρέπει να προβείτε στην ενότητα κρατήσεις (που βρίσκεται πάνω δεξιά στο κύριο menu του site ) να ακυρώσετε το συγκεκριμένο ραντεβού ή να ενημερώσετε τηλεφωνικά την γραμματεία!

Στην περίπτωση του πακέτου ΡΑΝΤΕΒΟΥ (1 κράτηση) εάν ακυρωθεί η κράτηση σας με υπαιτιότητα δική σας ή του πελάτη το ραντεβού χάνεται καθώς και το ποσό της κράτησης δεν μπορεί να επιστραφεί!
Το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να τηρείτε αυστηρά! Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξυπηρετήσετε το ραντεβού σας εντός των 2 ωρών!
Εάν δεν βλέπετε διαθέσιμη κάποια μέρα ή ώρα σημαίνει πως η διαθεσιμότητα έχει εξαντληθεί! Για να αποφύγετε αυτήν την κατάσταση, προτείνεται αφού επιλέξετε το πακέτο σας και προβείτε σε αγορά να ανατρέξετε άμεσα στο calendar ώστε να καταχωρήσετε και να δεσμεύσετε τα ραντεβού σας!

Φυσικά! Μπορείτε να διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας όπως εσείς επιθυμείτε! Είτε αυτό είναι για να εξυπηρετήσετε ένα νυφικό ή για οποιαδήποτε περίσταση μακιγιάζ είτε για να κάνετε τις πρακτικές σας!

Μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο που σας ταιριάζει και να το εξοφλήσετε αποκλειστικά στο site www.beautytrainingcenter.gr

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΠΙΣΩ

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας